Diensten van Van Lopik Lastechniek

Neemt u hieronder een kijkje naar mijn diverse werkzaamheden. Op Van Lopik Lastechniek kunt u altijd rekenen.

Tarieven worden in samenspraak afgesproken aan de hand van de werkzaamheden. 

Laswerkzaamheden

Wanneer het gaat om lassen, slijpen en branden, bent u bij mij aan het juiste adres. Ik verricht gecertificeerd laswerk in diverse lasprocessen. Ik ben gespecialiseerd in de technieken van het MIG lassen, TIG lassen en het lassen met beklede elektroden. Daarnaast heb ik tevens eigen machines beschikbaar, die erbij gehuurd kunnen worden. Van Lopik Lastechniek garandeert topkwaliteit en heeft ruime ervaring met diverse materiaalsoorten:

- CS (koolstofstaal)- Aluminium
- RVS- Monel
- Cunifer- Inconel
- Hastaloy- Duplex

 

Programmeren van lasrobots

Ik verricht tevens de programmering van Valk Welding lasrobots voor u, zowel online als offline. Offline programmeren wil zeggen door middel van een DTPS programma en online programmeren gebeurt aan de robot. 

Heeft u een klus liggen?

Penetrant en magnetisch lasonderzoek

Ik verricht magnetisch en penetrant onderzoek. Door het onderzoeken van oppervlaktes komen kleine scheurtjes naar voren die in de las kunnen ontstaan. 

Overleggen?

Praktijklessen in lassen

Ook kennisoverdracht behoort tot de mogelijkheden. Ik geef graag praktijklessen aan jonge mensen met nog weinig ervaring. Daarnaast kom ik tevens langs bij bedrijven die nieuwe machines hebben en niet weten hoe ze hiermee moeten omgaan.

Neem contact op